Gekleurde keukenwand

Naast de heldere wanden leveren wij ook gekleurde keukenwanden. Deze keukenwanden zijn aan de achterzijde voorzien van een kleur. Omdat de kleur aan de achterzijde zit, blijft de voorzijde glad en gemakkelijk schoon te maken.

Deze gekleurde wanden kunnen we leveren in 15 verschillende tinten. Van appelgroen tot boergondisch rood. De kleuren worden in de fabriek aangebracht en op het glas gebrand. De gekleurde achterwanden kunt u verlijmen tegen de muur. We leveren ook de montagelijm mee, welke geschikt is voor deze glaswanden. 

Alle producten die wij leveren worden op maat geproduceerd. Wanneer u de glazen keukenwand bestelt krijgt u van ons een meetinstructie. U kunt hier zelf de afmeting opgeven. Het is ook mogelijk om gaten (bijvoorbeeld stopcontact) of uitsparingen aan te geven.

De gekleurde keukenwand is gemaakt van 6mm gehard glas. Hierdoor is het glas bestand tegen warmte en kan dit onder ander achter een kookplaat worden gemonteerd. Mocht het glas breken, dan zal dit in duizenden kleine korrels uiteenvallen. De kans op verwonden is dan ook zeer klein.

Met een glazen keukenwand krijgt uw keuken een unieke uitstraling en is het schoonmaken eenvoudig.

glazen keukenwand in het rood